Termékeink

Próbáld ki termékeinket Te is!

A rengeteg egészségtelen üdítő mellett ma már igazán nehéz egészséges és egyaránt kellemes frissítőt választani, ha a vízen kívül valami mást is innánk. A Veroni és a Roko italok célja az egészségesebb alternatíva megalkotása. Az elkészítés során törekednek a természetes alapanyagok felhasználására, mindezzel pedig hozzájárulnak a fogyasztók egészségesebb életmódjához. Termékeink között megtalálhatóak sportitalok (azon belül is izotóniás italok), természetes eredetű ízesített különleges limonádék és ízesített, vitaminokkal dúsított vitaminvizek is.

Válaszd az egészségesebb alternatívákat és tekintsd meg termékeinket, a képekre kattintva minden italunkról részletesen olvashatsz.

Termékeink izotóniás ital

A sportitalok közé tartoznak többek között az izotóniás italok is, amelyek a sportolás által megterhelt szervezet támogatásában, vitamin és aminosav raktáraink feltöltésében segédkeznek. Ezek a termékeink sportoláshoz javasoltak, edzések előtt, közben, és azt követően is fogyaszthatóak. Az italok hozzájárulnak a hatékonyság fokozásához, a megfelelő utánpótlás biztosításához és a regenerálódáshoz.

Termékeink_friss_vitaminvíz

Gyakran találhatjuk magunkat abban a helyzetben, amikor nem fogyasztottunk elegendő folyadékot, de más ízeket kívánunk a víz helyett. A Veroni active vitamin water termékeink egészségesebb folyadékpótlási alternatívák a hagyományos üdítőkkel szemben, a vitaminvíz frissítő és különleges ízével pedig feldobja a szürke hétköznapokat.

termékeink limonádé

A mesterséges édesítőszerektől, színezékektől és tartósítószerektől mentes ROKO Lemoniada limonádé kiváló megoldás a 100%-os természetes frissítő ízek kedvelőinek. Termékeink 1 literes kiszerelésben is kaphatóak, az egész család örömére. A termék mesterséges édesítőszer-, színezék- és tartósítószermentes.

Szívesen olvasnál még termékeinkről? A gyártói weboldalon angol nyelven még több képet és érdekes információt találhatsz ide kattintva.

Továbbá ne hagyd ki a folyamatosan frissülő blog oldalunkat, ahol érdekes bejegyzésekkel várunk sport, egészséges életmód, vitaminok és programajánlók témakörében.