Veroni active Isotonic izotóniás ital

A sportital kategóriában kiemelkedő az izotóniás ital, amely a sportolás által megterhelt szervezet támogatásában, vitamin és aminosav raktáraink feltöltésében segédkezik. Az italok sportolás előtt, közben és azt követően is fogyaszthatóak, hozzájárulnak a hatékonyság fokozásához, a megfelelő utánpótlás biztosításához és a regenerálódáshoz.

A Veroni active Isotonic izotóniás ital 300 mOsm / kg ozmolalitásának köszönhetően tökéletesen hidratálja a szervezetet, miután ásványi anyagokat és elektrolitokat vesztett el a testmozgás során. A magas ozmolalitásnak köszönhetően az italok maximális fizikai hatékonyságot biztosítanak sportolás közben is, valamint felgyorsítják a test regenerációs folyamatait. A tápanyagok, ásványi anyagok és vitaminok pedig hozzájárulnak az erőnlét megnövekedéséhez és a fáradtság érzet elkerüléséhez. A Veroni active Isotonic izotóniás ital egyik legfőbb előnye, hogy nem tartalmaz tartósítószert, jótékony hatását úgy fejti ki, hogy közben nem terhelik a szervezetet. Izotóniás italaink vitamintartalma akár a napi ajánlott bevitel 15%-át is fedezi.

  • A B3-vitamin részt vesz a szervezet energiaellátási folyamataiban és a szervezetre káros szabadgyökök semlegesítésében.
  • A B5-vitamin elengedhetetlen az idegrendszer normális működéséhez és a növekedéshez, valamint hozzájárul a bőr és a haj egészségéhez.
  • A B6 vitamin szerepe kiemelkedő a vörösvérsejtek termelésében, a szénhidrátok lebontásában és az optimális agyműködésben egyaránt.
  • A B7 vitamin, azaz a Biotin az anyagcserében résztvevő különböző enzimek alkotórészeként játszik szerepet, valamint megőrzi a bőr, a körmök és a haj egészségét.
  • A B9-vitamin segít a zsír lebontásában és a koncentrációban egyaránt.
  • A B12-vitamin szerepe kiemelkedő a fehérje- és nitrogéntartalmú vegyületek anyagcseréjében, az izomműködésben és a stresszkezelésben.

Veroni active isotonic

Sportitalaink a nap bármely szakaszában fogyaszthatóak, egyénileg szabályozható módon. A nagy kiszerelésnek köszönhetően a 700 ml kellően frissítő folyadékmennyiséget jelent egy kiadós edzés után. Az izotóniás italokat úgy alkották meg, hogy tápanyagukban és vitamintartalmukban megegyezzenek, így csupán ízlés kérdése, hogy melyik változatot fogyasztjuk.

Kóstolja meg sportitalainkat már 3 féle ízben!

Termékeink izotóniás ital

ORANGE

Szénsavmentes pasztőrözött narancs ízű izotóniás ital hozzáadott vitaminokkal (B3, B5, B6, B7, B9, B12). A termék tartósítószermentes! Összetevők: víz, glükóz, maltodextrin, citromsav, savasságot szabályozó: nátrium-citrátok, kálium citrátok; antioxidáns - aszkorbinsav, aroma, édesítőszerek: aszpartám és aceszulfám-K, színezékek: karamell E150d.

MULTIFRUIT

Szénsavmentes, pasztőrözött vegyesgyümölcs ízű izotóniás ital hozzáadott vitaminokkal (B3, B5, B6, B9, B7, B12). A termék tartósítószermentes! Összetevők: víz, glükóz, maltodextrin, citromsav; savasságot szabályozó: nátrium-citrátok, kálium-citrátok; aroma, édesítőszerek: aszpartám és aceszulfám-K; színezőanyag: E133.

LEMON

Szénsavmentes, pasztőrözött citrom ízű izotóniás ital hozzáadott vitaminokkal (B3, B5, B6, B9, B7, B12). A termék tartósítószermentes! Összetevők: víz, glükóz, maltodextrin, citromsav; savasságot szabályozó: nátrium-citrátok, kálium citrátok; aroma, stabilizátorok: gumiarábikum, édesítőszerek: aszpartám és aceszulfám-K; színezőanyag: E 104.

Más termékek is érdekelnek? További termékeinket a Termékeink oldalon érheted el.

Szívesen olvasnál még termékeinkről? A gyártói weboldalon angol nyelven még több képet és érdekes információt találhatsz ide kattintva.