ROKO Lemoniada limonádé

Mikor tökéletes számodra a Roko limonádé? A folyadékpótlás fontos része a mindennapoknak, a szervezet megfelelő működése érdekében elengedhetetlen a napi 2-3 liter folyadék bevitele. Azonban mindannyian találkoztunk már az érzéssel, amikor nincs kedvünk vizet inni, mert túl „unalmas” számunkra. Ilyenkor érdemes feldobni a napot néhány különleges üdítő segítségével, a legjobb pedig, ha mindezt minél természetesebb módon tesszük.

A szénsavas ROKO Lemoniada limonádé remek alternatíva a fenti helyzetekben, és kiváló megoldás a gyümölcsös, frissítő ízek kedvelőinek.  A különleges limonádé egészséges kiegészítője a hétköznapoknak, hiszen nem tartalmaz színezékeket és tartósítószereket, így az egész családnak frissítőt biztosít. Kóstold meg Te is a Roko limonádékat!

CITROM, LIME

ROKO Lemoniada pasztőrözött citrom és lime ízű szénsavas üdítőital. A limonádé színezéktől és tartósítószerektől mentes. Összetevők: víz, cukor, almalé sűrített almaléből (14,5%), citromlé sűrített citromléből (4%), narancslé koncentrátumból (4%), szén-dioxid, természetes citrom-lime aroma más természetes aromákkal, sáfrány kivonat. Cukrot és édesítőszert (sucralose) tartalmaz. Kiszerelés: 1 L

CITROM, MENTA, FEKETEBERKENYE

ROKO Lemoniada pasztőrözött citrom, menta és feketeberkenye ízű szénsavas üdítőital. A limonádé színezéktől és tartósítószerektől mentes. Összetevők: víz, cukor, almalé sűrített almaléből (15%), citromlé sűrített citromléből (5%), szén-dioxid, természetes citrom aroma, fekete sárgarépalé koncentrátum, természetes menta aroma más természetes aromákkal. Cukrot és édesítőszert (sucralose) tartalmaz. Kiszerelés: 1 L

termékeink limonádé
Roko lemoniada

Más termékek is érdekelnek? További termékeinket a Termékeink oldalon érheted el.

Szívesen olvasnál még termékeinkről? A gyártói weboldalon angol nyelven még több képet és érdekes információt találhatsz ide kattintva.