Eseményeink

Hol találkozhatsz velünk legközelebb?

Honlapunkat folyamatosan frissítjük, de közelgő eseményeink és legújabb híreink a Facebook oldalunkon is elérhetőek, ide kattintva eléred az oldalunkat.

A termékek is érdekelnek? A Termékeink oldalon bővebb információt találsz minden termékünkről. Szívesen olvasnál további cikkeket? A gyártói weboldalon angol nyelven még több képet és érdekes információt találhatsz ide kattintva.

 

Korábbi eseményeink

NEMZETKÖZI NŐI TENISZBAJNOKSÁG

2022. szeptemberében megrendezésre került Nemzetközi Női Teniszbajnokság, a Római Teniszakadémia szervezésében. ?A verseny hivatalos izotóniás italának választották a Veroni drinks isotonic termékeket! Csapatunk számára kiemelten fontos a sport, ezért nagy örömmel tölt el minket, hogy egy ilyen jeles eseményt szponzorálhatunk. Élőben néztük a döntőt is, remekül éreztük magunkat, ezúton is köszönjük a meghívást a Római Teniszakadémia csapatának!

ORSZÁGOS SQUASH BAJNOKSÁG

2022-ben is részt vettünk az Országos Squash Bajnokságokon! Szurkolásunkkal együtt támogattuk a versenyzőket a százhalombattai Omega Sportcentrumban.

IV. DAD & KID BOOTCAPM TÁBOR

Remek apa-gyermek közös program a IV. DAD&KID Bootcamp tábor! Felejthetetlen közös élmények, mint a kenuzás a Dunán, közös edzések, kirándulás a Pilisben, szalonna sütés és bográcsozás. Gyakran meghívást kapunk a táborba, idén is hatalmas élmény volt.

SZUFLA FUTÓVERSENY

2019 augusztusában részt vettünk a Szufla Futófesztiválon, ahol a futók a szigethalmi Egyesített Népjóléti Intézményt támogatták a részvételükkel. Az intézményben a fogyatékkal élő személyek nappali ellátása mellett családsegítő és gyermekjóléti ellátás, házi-segítségnyújtás, szociális étkeztetés, idősek nappali ellátása, gondozása folyik. Az esemény sikeres lebonyolítása érdekében üdítőket, sportitalokat és ajándékokat ajánlottunk fel versenyzők és a szervezők számára egyaránt.

BÉTA MOTORSPORT ENDURO CROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

2019 nyarán támogatóként részt vettünk a Béta motorsport országos bajnokságának 4. fordulóján. Mi voltunk felelősek azért, hogy a több mint két órán át tartó motorverseny után a versenyzők pótolják a vitaminokat és minden energiát visszakapjanak, hogy aztán újult erővel folytathassák edzéseiket. Standunkon különböző italokkal, csomagokkal és sok bíztatással készültünk a fáradt motorosok részére. Az esemény nagyon kellemes hangulatban telt, megtiszteltő lehetőség volt számunkra egy országos bajnokság fordulóján megjelenni.

DRIFT RUSH Budapest

2019 nyarán második alkalommal is megrendezésre került a Get Fit Challenge verseny. Ennek keretein belül zajlott a Drift Rush országos döntő, ahol ismét szponzorok lehettünk. Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy ezen a versenyen már többször is megjelenhettünk. Üdítőinkkel támogattuk a versenyzőket a verseny utáni feltöltődésben.

DRIFT RUSH Budapest

2018-ban és 2019-ben is megrendezésre került a Drift Rush funkcionális edzés alapú országos versenysorozat, ahol mindenki felmérheti az állóképességét, erejét és kitartását. A versenyen hivatalos támogatók voltunk és frissítőpontként szolgáltunk minden résztvevő számára. Több városban is megjelentünk, többek között Győrben és Debrecenben is.

MAGYAR TAEKWONDO SZÖVETSÉG

Eseményeink közül az egyik legelső, 2017-ben itt került sor az első nagyobb rendezvényen történő szponzori megjelenésünkre. Fontosnak tartjuk, hogy felhívjuk a figyelmet az egészséges életmódra és azon belül külön hangsúlyozzuk a sport fontosságát, éppen ezért örömmel veszünk részt a különböző sporteseményeken és szívesen támogatjuk azok résztvevőit, szervezőit is.