Szükséged van személyi edző segítségére? Derítsük ki!


Egy személyi edző segítségével olyan határokat feszegethetsz, ami máskor egyedül lehetetlennek tűnik. Számos területen tud segíteni, az edzéstől a táplálkozásig (megfelelő végzettség esetén), segítségével helyesen és a megfelelő sorrendben végezheted a gyakorlatokat. Eheti blogbejegyzésünkben bővebben írunk arról, hogy milyen esetekben érdemes személyi edzőhöz fordulni!

1. Hónapok óta edzel, de nem látsz változást

Azért az az általános, hogy az első 1 hónapban főként az állóképesség javul, a második hónaptól pedig már látszódnia kellene a változásnak. Ha a kitartó edzések nem hoznak eredményt, akkor lehet, hogy rosszul, vagy rossz sorrendben végzed a gyakorlatokat. Ilyenkor sokat tud segíteni az edzői felügyelet és a személyre szabott tanácsok. Az edződ biztosan felismeri majd, hogy hol volt a hiba és a segítségével könnyen újratanulod a rosszul berögzült mozdulatokat.

2. Több területen szorulsz segítségre

Az alakformáláshoz nem elég az edzés, életmódváltásra van szükség. Ebben is érdemes szakértő segítségét igényelni, főleg, ha hónapok után sem látsz változást. Amennyiben szakmailag több területen képzett edzőt választasz, akkor segíthet az étkezésben is. Étrendet készíthet neked, illetve a táplálékékiegészítőkben is javaslatokat adhat a céljaidnak és egyéni igényeidnek megfelelően. Segít meghatározni a szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat és jobban átlátod majd a termékek útvesztőjében, hogy valójában mire van szükséged.Arra már a fentiekből biztosan rájöttél, hogy a legfontosabb a mély alvás lehetőségének a biztosítása. Azonban ezt számos dolog befolyásolhatja, például a mesterséges fény, az elektronika vagy épp az esti rutin hiánya. A cél minden este az, hogy megteremtsd a megfelelő körülményeket ahhoz, hogy a mély alvás a lehető legharmonikusabb legyen. Így biztosan kipihenten ébredhetsz majd.

személyi edző

3. Nehezen maradsz motivált

Azt hiszem talán ezzel küzdünk a legtöbben. Főleg elindulni nehéz. De ha áll mögötted valaki, aki folyton motivál, vár rád a teremben és fix időpontod van, akkor sokkal nehezebb halogatni. Miután pedig megszokod, a hétköznapokba is befészkeli magát a mozgás és sokkal szívesebben jársz majd el. Egy személyi edző hatalmas löketet tud adni az első hónapokban.Blogbejegyzésünk második felében összegyűjtöttünk néhány olyan tippet, amelyek segíthetnek alvási nehézségek esetén. Bizonyos esetekben az álmatlanságot egészségügyi probléma is okozhatja, ha a következő tippek nem válnak be, érdemes kikérni az orvosod véleményét.

4. Félénk vagy a csoportos órákon, de egyedül kihívást jelentenek a gyakorlatok?

Pont neked találták ki a személyi edzéseket! Opcionálisan csak ketten is lehettek és nincs miért zavarban lenned! Segít gyakorolni a gyakorlatokat, diszkréten megoszthatod a problémáidat és közösen, motiváltan haladtok a célod felé. Valójában mindenkinek szüksége lenne személyi edzőre, hogy megtanulja helyesen végezni a gyakorlatokat. Ám ezután sem ér végez az edző feladata, a gyakorlatokat és az intenzitást folyamatosan módosítani kell ahhoz, hogy ténylegesen fejlődj.

A lista végére érve úgy érzed segíthetne egy személyi edző? Akkor itt a jó hírem! Jövő heti blogbejegyzésünkben rengeteg tippel készülünk a jó edző kiválasztásához!

Keresed a tökéletes konditermet? Itt az 5 legjobban felszerelt budapesti edzőterem! Kattints ide a bejegyzésért, ha pedig tetszett a cikk, tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment