Szilveszteri koktél receptek a kedvenc Roko limonádéidból! ?


Elérkezett 2022 vége is, a Szilveszter pedig tökéletes alkalom az év megünneplésére, összegzésére és lezárására. Így aztán újult erővel léphetünk az új esztendőbe. A Halloween alkalmából készített koktél receptjeink iránt sokan érdeklődtek, ezért most is készítettünk egy rövid összefoglalót néhány szuper recepttel. Alkoholos és alkoholmentes recepttel is készültünk, hiszen sokan nem fogyasztanak alkoholt különböző okokból kifolyólag. Próbáld ki Te is a recepteket és küldd el nekünk a végeredményt!

Virgin Blushing Lady

Hozzávalók:

  • ízlés szerint gránátalma szirup / 100% gránátalmalé
  • 2,5 dl citrom-lime ízű Roko limonádé
  • fagyasztott eper és áfonya
  • citromkarikák
  • jég

A Virgin Blushing Lady a citrom-lime ízű Roko limonádét veszi alapul. A gránátalma kellemesen édeskés, azonban a citrom-lime limonádénak köszönhetően a végeredmény az édes és a fanyar tökéletes harmóniája. A recept a következő: tölts egy pohárba ízlés szerint gránátalma szirupot aszerint, hogy mennyire édeskésen szeretnéd a mocktailod. Ezután öntsd fel 2,5 dl Roko citrom-lime ízű limonádéval. Keverd össze a jéggel és a fagyaszott gyümölcsökkel, díszítsd citromkarikákkal. Azonnal fogyasztható, de akár előre is elkészítheted kancsóban, hogy biztosan összeérjenek az ízek.

Hamis Gin & Tonic

Hozzávalók

  • 3 dl Roko citrom-lime limonádé
  • 1 dl Roko citrom-menta-fekete berkenye limonádé (ebből készülnek a jégkockák)
  • 5 cl Agárdi chameleon gin

Elkészítés

Szereted a gin alapú italokat, de a tonik nem a kedvenced? Mutatunk egy hamis Gin & Tonic receptet! Kezdetnek jégkockát teszünk a pohárba – mi a különleges gyümölcsös ízvilág kedvéért Roko citrom-menta-fekete berkenye ízű limonádéból készítettük el a jégkockákat, ha te is ezt választod, érdemes a jégkockákat már előző este előkészíteni a fagyasztóban. Ezt követően 3 dl Roko citrom-lime limonádét öntünk a pohárba, majd lassan rácsorgatjuk az 5 cl gint. Persze bármilyen gint használhatsz, azonban az Agárdi chameleon gin különlegessége, hogy tonikkal vagy citrommal keverve lila színűre változik, ezáltal a gin a pohár tetején egy szép lila réteget képez, ami remekül feldobja a szilveszteri koccintást! 🙂

Virgin Berry Mojito

Hozzávalók:

  • 1 üveg Roko citrom-menta-fekete berkenye limonádé
  • 2 dl alkoholmentes rosé (elhagyható)
  • 1 marék erdei gyümölcs
  • 1-2 db lime ízlés szerint lime
  • 1 csokor menta
  • jég

Kedveled az erdei gyümölcsöket? Akkor a Virgin Berry Mojito mocktailt Neked találták ki! A gyümölcsös, mentás koktél receptet a Roko citrom-menta-fekete berkenye limonádéval álmodtuk meg. A recept nagyon egyszerű, törd pépesre az erdei gyümölcsöket akár egy tálkában villával. Egy kancsóba szórj lime szeleteket és mentát, majd töltsd fel 1 üveg citrom-lime-fekete berkenye ízű Roko limonádéval és 2 dl alkoholmentes roséval. Ezután kanalazd egy pohár aljára az összetört erdei gyümölcsöt, szórd meg jéggel ízlés szerint, majd öntsd fel a limonádés keverékkel. Díszítsd mentával, lime szeletekkel, erdei gyümölcsökkel és kész is!

A Roko limonádék segítenek a megfelelő mennyiségű folyadékpótlásban. Már unod a víz ízét? A citrom-lime és a citrom-menta-fekete berkenye ízű limonádék tökéletesen feldobják majd a napod! A különleges limonádék nem tartalmaznak színezékeket és tartósítószereket, így az egész család kedvence lehet. Próbáld ki a gyümölcsös, frissítő Roko limonádékat, hiszen igazi természetes ízvilágukkal biztosan levesznek a lábadról! Ide kattintva részletesebben is olvashatsz a Roko limonádékról.

Boldog Új Évet kívánunk mindenkinek! Reméljük, hogy a fenti koktél receptek elnyerik a tetszésed! Ha inkább más receptet próbálnál ki, nézd meg a Halloween alkalmából elkészített receptjeinket ide kattintva.

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment