Remek hír: Lajszner Fanni, a Veroni termékek új arca!


Mai blogbejegyzésünkben végre bejelenthetjük a remek hírt, a Veroni termékek új arcát! Lajszner Fanni imádja a sportot, így segítségével őszinte és hiteles tippeket olvashattok a Veroni termékek fogyasztásáról. Már találhatsz is néhány posztot az Instagram és a Tiktok profilján, cikkünkben pedig hosszasabban is bemutatkozik!

Sziasztok!

Lajszner Fanni vagyok, a legtöbben még biztosan nem ismertek. Nem csoda, hisz egy teljesen hétköznapi Y generációs lány vagyok, mint rajtam kívül még jó páran itthon. Viszont engem ért az a megtiszteltetés, hogy felkeresett a Veroni drinks csapata, mert szeretnének velem együtt dolgozni. Ezért a következőkben szeretnék Nektek bemutatkozni, hogy kicsit többet tudjatok meg rólam.

Magyarország Észak-Keleti részében születtem, Egerben és itt élek jelenleg is. Egyetemi éveim alatt felköltöztem Budapestre, ahol szőlész-borász mérnökként diplomáztam. Azonban egy vidéki lánynak tartom magam, akinek nagyon fontos szerepet tölt be az életében a természet. Gyerekkoromtól kezdve a mozgás nagy hatással volt a mindennapjaimra. Sporttagozatos általános iskolában tanultam, ahol az atlétika, a kosárlabda és az úszás voltak a tesi órák legfőbb elemei. Középiskola alatt már a lovaglás és a röplabda töltötte ki a délutánjaimat. A főiskolai időszakban viszont megint váltottam, akkor a triatlon dominált. Miután lediplomáztam a mátrai családi borászatunkban helyezkedtem el borászként. Szeretem ezt a szakmát ,de annyira kitölti a mindennapjaimat, hogy a versenyszerű triatlont el kellett, hogy engedjem.

Lajszner Fanni

Fanni szabadidejében még mindig a sport szerelmese

Ettől függetlenül nemigen tudok megülni egyhelyben, és próbálok mozgásban maradni. Jelenleg a konditermi edzéseket helyeztem előtérbe, viszont a barátom belerántott a mászás világába (nem volt nehéz dolga), ami szintén függővé tett. Igy ha időnk engedi együtt megyünk falat mászni, Via ferrátázni és túrázni. Mindezek mellett szezonális sportok is vannak a repertoárban, mint a wakeboard és a snowboard.

Lajszner Fanni

Nagyon örültem a Veroni drinks felkeresésének, hisz az általuk forgalmazott termékek tökéletes kiegészítői egyaránt az edzéseimnek és a mozgalmas hétköznapjaimnak is. Igyekszem a social media felületeken( Tiktok, Instagram) egyre több tartalmat gyártani, hátha ezzel másokat is tudok egy kicsit motiválni a sportosabb életmódra. Mostantól pedig még nagyobb lendülettel és energiával készítem Nektek ezeket a fotókat, videókat, hisz egy remek cég italai is segítségemre vannak. Bízom benne, hogy igy minél több emberhez jut el ez a márka.

Elakadtál a sporteszközök kiválasztásában? Kattints ide és segítünk! Ha pedig tetszett a cikk, akkor tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

No Comments

Post A Comment