Közös nyári tábor a gyermekeddel? Ne hagyd ki!


Minden családban jó néha kiugrani a hétköznapokból és különleges programokat csinálni a gyermekekkel. Egy nyári tábor erre pont tökéletes! A tábor általában a gyerekek szórakozását kikapcsolódását juttatja eszünkbe, de miért ne lehetne ez egy közös szülői program? Pontosan erre gondolt Driszku István személyi edző is, amikor megalkotta a közös Bootcamp táborokat!

Dad&Kid nyári tábor

Tökéletes közös apa-gyermek programot jelent a Dad&Kid Bootcamp tábor, ami 4. alkalommal kerül megrendezésre Istvánék által. Idén is remek programokkal készülnek a résztvevőknek, közös edzések és kenuzás vár mindenkit a Dunán, A pilisi kirándulások igazán összekovácsolják a csapatot, este pedig közös szalonnasütéssel és bográcsozással zárul a nap. Természetesen plusz gyermeket is lehet nyugodtan hozni, a 4 személyes faházakban kényelmesen elférnek majd. A tábor 06.18. – 06.19.-ig tart, csapj le az utolsó helyekre! Ráadásul a Dad&Kid táborban biztosan találkozhatsz velünk is, Veroni és a Roko termékeinkkel hozzájárulunk a folyadékpótláshoz a kimerítő programok során.

A tábor garantáltan különleges és felejthetetlen élményeket nyújt, míg Anyu otthon pihenhet egy kicsit. Na persze Ő sem marad ki a jóból, hiszen júliusban jön Mom&Kid tábor is!

Mom&Kid tábor

A Mom&Kid Bootcamp tábor a Dad&Kid táborhoz hasonló programokat kínál, közös edzések és kenuzás a Dunán, pilisi kirándulások, bográcsozás és szalonnasütés várható. Hagyjátok otthon Aput és szerezzetek izgalmas élményeket egy remek kirándulás és táborozás keretében! Természetesen a Mom&Kid táborban is lehet plusz gyermeket hozni, a 4 személyes faházakban kényelmesen elférnek majd. A tábor 07.09-07.10-ig kerül megrendezésre, ha még nincs programotok, mindenképp nézz utána ennek a remek közös programlehetőségnek!

Mindkét táborra ide kattintva lehet jelentkezni: https://www.szemelyiedzod.hu/dad-and-kid

A táborozás annyira nem a Ti világotok? Semmi gond, számtalan nyári program vár még rátok! Összegyűjtöttök a legjobb júniusi programokat, kattints ide a bejegyzésért. ha pedig tetszett a cikk, tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment