Itt az 5+1 legjobb szabadtéri kondipark Budapesten!


Bár jön az ősz, még sokáig tart a kellemes idő, így érdemes kihasználni a szabadtéri kondipark nyújtotta edzési lehetőségeket. Az utóbbi években Budapesten nagy figyelmet fordítottak a szabadtéri kondiparkok létrehozására és fejlesztésére. Remek edzési lehetőség, hiszen ingyen van és ráadásul a szabadban, jó levegőn edzhetsz. Bejegyzésünkben összegyűjtöttük a legjobb budapesti szabadtéri kondiparkokat!

II. János Pál pápa tér

A 4-es metróval könnyedén megközelíthető a II. János Pál pápa téren létrehozott street workout park. Át kell vágni a parkon, kicsit eldugott helyen van, ugyanakkor épp ez az egyik jó tulajdonsága. A 9 gép között található sífutó-, a has- és hátizom erősítő vagy a dupla lábtológép is. A változatos eszközök és a könnyű megközelíthetőség mind a park mellett szól, mindenképp próbáld ki!

Szabadtéri kondipark a BME szomszédságában

A Goldmann György téren, a BME-től nem messze egy remek szabadtéri kondiparkot építettek ki az utóbbi időben. Változatos eszközök, csak a képzeletünk szab határt! Gyűrű, hasazó pad, Hard Body Hang eszköz… sőt még a kötélmászás is lehetséges! A szomszédban deszkásoknak kialakított pálya is található.

Bikás park

A Bikás parkban rengeteg remek lehetőség vár, a futópálya és a kosár- és focipályák mellett remek szabadtéri kondiparkban edzhetünk. Színvonalas, szinte új eszközökből válogathatsz, a szobabiciklitől kezdve a vállprésig. Ráadásul minden géphez használati utasítást és edzői tanácsokat is mellékeltek, így kezdőként is érdemes tenni egy próbát a hellyel.

szabadtéri kondipark

Városmajor

A Nyúl utcánál szinte egy hangulatos mini sportközpontba érünk. A futó-, kosárlabda- és focipálya, valamint a parkour pálya remek mozgáslehetőség, emellett pedig a szabadtéri kondiparkban is edzhetünk. Ebben a parkban 7 gép közül választhatsz, és szintén található edzéstervre hasonlító tájékoztató is. A gépek alkalmasak lábizom-erősítésére, húzódzkodásra és kardio jellegű edzésekre, valamint saját testsúlyos edzésekre is.

Városliget

A Városliget kihagyhatatlan a sorból! A Liget Budapest Projekt során megújultak a kültéri sportpályák és a szabadtéri kondiparkok is, amelyek több helyen is megtalálhatók a parkban.

Margitsziget

A Margitszigeten, a Parkmozi köz buszmegállónál található a sziget legjobban felszerelt szabadtéri kondiparkja. Nagy előnye, hogy a fák közrefogják és elrejtik, így nem kell a bámészkodó sétálók tekintetében edzeni.

Bármelyik szabadtéri kondiparkra esik a választásod, semmiképp ne feledkezz meg a hidratálásról és az energiák pótlásáról. Edzés előtt, alatt és után is elengedhetetlen a megfelelő szénhidrát-, folyadék- és fehérjebevitel. Ilyen alkalmakra tökéletes a Veroni izotóniás ital, ami a feltöltődés mellett a gyorsabb regenerációt is támogatja.

Az edzés mellett a szórakozásra is időt kell szakítani, nézd meg a legjobb nyárbúcsúztató szeptemberi programokat!

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment