Itt az 5 legjobban felszerelt budapesti edzőterem!


A mai nappal elindul a tavasz, a nyári beach body elérésére már csak 3 hónap maradt! Na persze reméljük, hogy a sport rendszeres része a napjaidnak és nem ilyenkor állsz neki, azonban, ha mégis, akkor érdemes a legjobb edzőterembe járnod a siker érdekében. Eheti blogbejegyzésünkben összegyűjtöttük a legjobban felszerelt budapesti edzőtermeket!

4% Fitness

A Kálvin tér mellett található Budapest legnagyobb és legjobban felszerelt edzőterme. A terem viszonylag új, 1 éve került átadásra. Az igényes, felszerelt gépparkhoz 13 márka gépeit válogatták össze. A terem 3 szintes, 1700 nm-en helyezkedik el, sokak kedvence, annyira, hogy még ugyan 1 év sem telt el a nyitás óta, újra bővülnek 500 nm-el! Ha még nem jártál itt, mindenképp próbáld ki, biztosan visszajársz majd!

edzőterem

Go Active Health Club Budapest

A konditerem Budapest szívében, a 7. kerületi Gozsdu udvarban helyezkedik el. 2008-bannyitották meg a 2000 nm-es fitness, wellness komplexumot (tényleg több, mint fitness…), ahol a profin összeválogatott géppark mellett úszási és szaunázási lehetőség is vár! Ha a csoportos edzést preferálod, akkor jó hírem van, 30 óratípusból is válogathatsz, a személyi edző szolgáltatásuk is kiemelkedő. A Go Active csapata nagy hangsúlyt fektet arra, hogy tartalmas és minőségi időtöltést biztosítson a vendégeinek.

edzőterem

Smartfit

A Király utcai Smartfit gym hű szlogenjéhez, itt tényleg felfedezheted a fitness jövőjét! Budapesten egyedülálló „okos”terem, ahol a német Milon cég fitneszgépeit próbálhatod ki. Az első alkalommal egy személyi edző segít az okos gépek kalibrálásában. A Milon gép beszkenneli a tested és teljesen hozzád igazítja az edzéseket, változatos intenzitással. A 36 perces edzés alatt 1,5 órányi edzésmunkát lehet elvégezni a teherbírásodhoz igazítva, a gépek mondhatni személyi edzőként funkcionálnak. Az edzőterem ráadásul ingyenes első alkalmat kínál, ahol az edzés mellett InBody testösszetétel mérést kapsz ajándékba és még egy shakere is a meghívnak! ? Ha más edzések érdekelnének, a gépeken kívül vannak elkülönített terek a személyi edzésre, nyújtása és csoportos órákra is.

edzőterem

Life 1

A Life 1 edzőtermek Budapesten 5 helyen is megtalálhatók. Nagyon ügyelnek a minőségre, képzett edzőkkel dolgoznak együtt és akár 40 óratípus közül is válogathatsz kedvedre, dance, jóga, kick-box… mindent megtalálsz. Kiemelendő viszont a Corvin és a Nyugati Life 1 edzőterem. A Corvin Life1 kifejezetten különleges, ugyanis rendelkezik uszodával és szaunával is. Természetesen itt is biztosítják a cardio és súlyemelő részt, továbbá több termet, ahol csoportos órákon lehet részt venni. A szülőknek jó hír a gyereksarok, a női vendégeknek pedig beauty részleggel kedveskednek.

A Nyugati pályaudvarral szemben elhelyezkedő Life 1-et mindenképp érdemes nyáron meglátogatni, különlegessége ugyanis, hogy a meleg hónapokra megnyitják a teraszt a remek kilátással. Ilyenkor tartanak itt csoportos órákat, valamint szabadon is kiviheted az eszközöket és edzhetsz a teraszon.

edzőterem

Peak Gym

Az Aréna Plázában a mozi mellett megnyílt Peak Gym-et mindenki dícséri, rengeteg gép van és plusz pont, hogy a szauna használata benne van a belépő árában! Az edzőterem kialakítása modern, mindenki nagyon kedves és a személyi edzők jól összeválogatott, profi csapat. Természetesen csoportos órák közül is válogathatsz!

edzőterem

Ha az online edzés közelebb áll hozzád, avagy a munkád vagy a gyermeked miatt nehezen szabadulsz el edzőterembe, akkor eddz online hatékonyan, a korábbi blogbejegyzésünkben bemutatott 4 edzővel olvadni fognak rólad a kilók!

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment