Itt a 3 legjobb budapesti női edzőterem!


Nehéz megtalálni azt a mozgásformát, ami igazán közel áll hozzánk, jól érzed magad közben és előnyös is számodra. Az új sportok kipróbálása egy nehezített terep, egyrészt költséges, hiszen el kell járnod pár alkalommal, mire kiderül, hogy szereted-e, másrészt sokan nehezen tudják beiktatni a tesztelgetést gyermekek vagy munka mellett. Éppen ezért elindítottuk az edzőtermekről szóló blogsorozatunkat, melyben különböző szempontok szerint összeválogatott inspiráló edzőket, edzőtermeket ismertetünk meg veletek.

Számos nő nem tudja elengedni magát a bámuló tekintetek miatt az edzőtermekben. A gátlások leküzdésében segít, ha egy női közösségben edzel, könnyebben feloldódhatsz és teljesen az edzésre fókuszálhatsz. Sorozatunk eheti részében a női edzőterem a téma, azaz olyan edzőtermeket gyűjtöttünk össze, amelyeket kifejezetten nőknek alakítottak ki.

Egy női edzőterem azért különleges, mert minden szempontból a női test igényeit veszik figyelembe. A férfi és női igények között hatalmas eltérések figyelhetők meg, például a nők melegebb hőmérsékleten érzik jól magukat. Minden nőnek érdemes kipróbálnia egy ilyen edzőtermet, mert a körülmények nagyban befolyásolják a hatékony edzést. Nézzük is a listát a legjobb női edzőtermekről!

Beautyrobic Központ

A Beautyrobic csapatáról korábban is írtunk már Nektek, a beauty-body-mind edzésformával egyszerre formálhatod a testedet, a nőiességed és az életszemléleted egyaránt. Megváltozik a kisugárzásod, szebbnek és vonzóbbnak érezheted majd magad a bőrödben. Ez természetesen a folyamatos mozgásnak is köszönhető, azonban a Beautyrobic rásegít erre az általa megteremtett körülményekkel.

A Beautyrobic Központba belépve egy igazán otthonos, szeretetteljes légkörben találod magad. Brigi kifejezetten ügyelt arra, hogy a környezet és a kollégák egyaránt biztosítsák azt a kellemes, pozitív hangulatot, ahol könnyű ellazulni. Az edzők nyitottak, kedvesek, óra után szívesen beszélgetnek egy csésze tea mellett is.

Kedvedre válogathatsz a Workout, Core és a Sense edzésformák közül, éppen attól függően, hogy erősítő dinamikus edzéshez, átmozgatáshoz, vagy lassú, nőies gyakorlatokhoz van kedved. Az edzések felmelegített edzőteremben, félhomályban történnek, a Beautyrobic olaj pedig fokozza a mozdulatok hatékonyságát. A Beautyrobicnál biztosan felszabadultan edzhetsz, és csak úgy olvadnak majd a kilók!

Amazon Női Fitness Club

Az Amazon Női Fitness Club egy igazán családias hangulatú edzőterem, ahol mindenki jól érezheti magát. Nem néz senki furcsán, ítélkezés nélkül edzhetsz, így 100%-ban a fejlődésre fókuszálhatsz.

Egyedül nehéz az edzés? Semmi gond, igény szerint személyre szabott edzéstervet, táplálkozási tanácsokat vagy akár személyi edző szolgáltatásait is igényelheted. Az edzőterem tulajdonosa, Hlavati András, súlyemelő világbajnok is készségesen segít a vendégeknek. A remekül felszerelt edzőteremben szauna (himalájai sófalas finn – és infra szauna is), szolárium, sőt még masszázs (gyógy- és sportmasszázs) is vár. A terem remek budai elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén megközelíthető, a 4-es metróval vagy a 4-es villamossal pillanatok alatt elérhető. Itt aztán biztosan minden támogatást megkapsz az edzéshez!

Belvárosi Női Mozgásstúdió

Aki a Belvárosi Női Mozgásstúdióba jár, a mozgással együtt egy vidám társaságot is kap. Itt minden korosztály számára izgalmas és hatékony megoldást kínálnak. Számos csoportos óra közül válogathatsz, mint a Pound®, Zumba®, Szülés utáni torna, Kismama torna, Pilates, Integral TaiChi, Alakformáló, Funkcionális edzés vagy a Hastánc.

Érdemes kipróbálni a kifejezetten nők számára megalkotott köredzést is, melyet kortól és edzettségi állapottól ajánlunk minden hölgynek. Egy köredzés 40 perces, titka, hogy egy edzésen belül végzel kardió-jellegű mozgást a zsírégetés érdekében, valamint erősítő edzést az izomzat fejlesztéséért. Ráadásul az edzés folyamatos, így bármikor be lehet csatlakozni, nem kell fix időpontokban érkezni.

És ha mindez még nem lenne elég, masszázzsal és szaunával is várnak a teljes feltöltődés érdekében. Ugorj be a kombinált finn- és infraszaunába a teljes méregtelenítésért utána pedig próbáld ki például a japán shiatsu masszázst.

Az sem baj, ha korábban nem jártál edzésekre, az állapotfelmérő programnak köszönhetően személyreszabott tanácsokat kaphatsz. Az állapotfelmérő beszélgetésen szakképzett edzővel négyszemközt átbeszélitek az edzéssel kapcsolatos elképzeléseidet, majd segít a céljaid elérésében. Nem utolsó sorban a stúdió remek elhelyezkedése is kiemelendő, a Kossuth tér és az Arany János utca között találod ezt a szuper Mozgásstúdiót!

Reméljük, hogy a bejegyzésnek köszönhetően megtalálod a kedvenc edzőtermed, hiszen a mozgás az egészséges életmód egyik alappillére.

Érdekel, hogy melyek a legjobban felszerelt edzőtermek Budapesten? Ide kattintva megtudhatod! Ha pedig tetszett a cikk, akkor tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

No Comments

Post A Comment