Hatékony otthoni online edzés – 3 kiváló edzővel!


Jó pár éve már, hogy berobbant a köztudatba az otthoni online edzés lehetősége, és nem véletlen, hogy nem megy ki a divatból egykönnyen. Számtalan előnye van, a mai rohanó világban nem könnyű beiktatni az edzőterem látogatását – és lássuk be, 1 órás edzésnél is legalább 30 perc az utazás oda-vissza, és még a tusolás stb. Egy otthoni online edzés során kényelmesen, gyorsan, a saját időbeosztásod szerint mozoghatsz – mindezt egy havi kondibérletnél jóval kedvezőbb áron. Ráadásul sokan feszélyezve érzik magukat a kondiban, számukra nagy segítség, hogy otthon is hatékonyan mozoghatnak.

Az otthoni edzés legnagyobb hátránya a szakértői segítség hiánya volt. Azonban ma már ettől sem kell tartani, ugyanis számos olyan online edzés közül választhatsz, ahol az órák mellé személyes segítségnyújtás, tanácsok, kérdezési lehetőség is jár. Így aztán tényleg teljesen megéri! Bejegyzésünkben bemutatunk 3 online edzési lehetőséget, amelyet nyugodt szívvel ajánlunk Neked is!

Szereted, ha több edző közül választhatsz?

Az iGym csapata szívügyének tekinti, hogy elérhető áron, villámgyorsan, különleges edzéseket biztosítson számodra. Segítségükkel a mai rohanó világban otthonról is edzőtermi minőségben sportolhatsz. Az edzések egyik legnagyobb előnye, hogy nem igényel semmilyen felszerelést, egy laptop vagy okostelefon – és persze internet – bőven elég.

Kategóriák szerint számos edzés típusból válogathatsz, mint például az alakformáló, zsírégető edzések, a Jóga, Pilates, Tabata, gerinctréning, nyújtás, Fitfight, HIIT és még sorolhatnám. Több edző tart órát, így nem gond, ha van kedvenced, az órarendben mindig látod majd, ki tartja az edzéseket, sőt a honlapon elolvashatod a bemutatkozásokat is.

Az iGym Hero korlátlan előfizetést kínál, így extra költség nélkül akár az összes élő online órán is részt vehetsz, a megújult videótárban pedig több, mint 300 edzés felvételét nézheted vissza. Jelenleg 51%-os kedvezményes konstrukciót kínálnak, így 4900 Forintért lehet előfizetni a csomagra, az első 2 hét pedig ingyenes. Próbáld ki Te is a kedvezményes konstrukcióban!

otthoni online edzés

A popsi edzések szakértőjétől szeretnél tanulni?

Fodor Réka, popsi edzés specialista, táplálkozási és életmód tanácsadó, fitness edző és sportoktató, valamint a Barackcsapat megálmodója. Réka véghezvitte a lehetetlent és megalkotta a leghatékonyabb, narancsbőrgyilkos popsi edzést!

Célja a saját testének megértése és fejlesztése volt, ezért fogott bele ismereteinek bővítésébe. Hamarosan rájött, hogy sok mítosz és elavult technika kering a köztudatban, éppen ezért évek alatt elsajátította a még külföldön is úttörőnek számító technikákat, majd megalapította a saját közösségét, hogy mindezt itthon is átadhassa.

Edzéseivel teljesen eltávolítható a narancsbőr és akár 1 hónap alatt kerekebb, izmosabb popsid lehet. Több szolgáltatás közül választhatsz, edzettségi szinttől függően: Online életmód csomag, Személyre szabott edzésterv, Személyre szabott étrend 4/8 héten át, személyre szabott táplálkozási tanácsadás, popsiformáló 4 hetes edzésterv, HIIT, hasizom edzésterv, továbbá bizonyos termékek komplex módon, együtt is igényelhetők. Személyre szabottan, kérdőívek segítségével választhatod ki a számodra tökéletes edzésformát. A videótárban több, mint 200 korlátlanul visszanézhető videót találsz, és minden héten felkerül 2 új edzés is,

Réka folyamatosan ellátja a Barackcsapat közösséget tanácsokkal, receptekkel, életmód- és étkezési tippekkel . Arról nem is beszélve, hogy a közösség rendkívül segítőkész, a zárt Facebook csoportban minden kérdésre örömmel válaszolnak, ahogyan Réka is, aki 24 órán belül, nagyon gyorsan reagál – tapasztaltuk! ? Mindez elérhető ahavi 10000 Forintos havidíjban. A honlapon megvásárolhatod továbbá a Réka által kifejlesztett popsiformáló és növelő gumiszalagot, edző matracot és az edző nadrágot is.

Az edzéseket mi is kipróbáltuk és jó szívvel ajánljuk Réka munkásságát!

A kedvenced a Spinning?®

Eddz az online-edzes.hu csapatával! Pörgős edzéseik biztosan motiválnak majd a mozgásra. Az edzők, Edina és Noémi 100%-ban kitesznek magukért, edzéseik minőségén látszik, hogy szívből csinálják. Segítségükkel könnyedén és gyorsan fejlődhetsz.

Hetente több élő edzést is tartanak, de a videók vissza is nézhetők – a megvásárolt bérlettől függően. Három konstrukcióból választhatsz, amennyiben inkább élő adásban csatlakoznál, akkor már 2990 Forintért részt vehetsz a heti 5+ élő edzésen. A 4990 Forintos csomagban ezeket az edzéseket vissza is nézheted, így garantáltan megéri az árát! Plusz 1000 forintért pedig speciális edzésprogramok állnak rendelkezésedre, mint a Spinning® alapok, Túlélő Spinning® hét, Dupla Spinning®, Covid utáni rehabilitáció – Spinning® vagy a 90 perces Spinning® edzések. Ráadásul éves előfizetés esetén jóval kedvezményesebb árakkal kalkulálhatsz, 2 hónap ingyenes!

A regisztrációt és a bérlet vásárlását követően nincs más teendőd, mint kiválasztani az edzést kedved szerint! Még soha nem voltál Spinningen®? Lehetőséged van kérdezni is az oktatótól, az órákat pedig véleményezheted, így egyáltalán nem maradsz majd magadra. Eddz otthon, vagy vidd magaddal a videókat egy edzőterembe, akárhogy is döntesz, az online-edzes.hu csapatában biztosan nem fogsz csalódni! ?

online edzés

Reméljük, hogy a fenti otthoni online edzés lehetőségei között Te is megtalálod a számodra tökéletes választást! Ne feledd, a lényeg, hogy rendszeresen sportolj! ?

Érdekelnek más online edzők is? Olvasd el korábbi bejegyzésünket: Eddz online otthonról is hatékonyan – 4 edző a bomba formáért!

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

No Comments

Post A Comment