Eddz online otthonról is hatékonyan! – 4 edző a bomba formáért


Idén az életmódváltást először az étkezés szempontjából közelítettük meg, de ennek a sport is szerves része. Nehéz megtalálni azt a mozgásformát, amit igazán közel érzel magadhoz, jól érzed magad közben és előnyös is számodra. Azonban az új sportok kipróbálása egy nehezített terep, el kell járnod pár alkalommal, mire eldől, hogy neked való-e, azonban ez egyrészt költséges, másrészt sokan nehezen tudják beiktatni az idejükbe a tesztelgetést a munka vagy gyermek miatt.

Éppen ezért egy új blogsorozatot indítunk, ahol folyamatosan beszámolunk majd edzőtermekről, edzőkről, online vagy személyes edzési lehetőségekről. Így lehetőséged adódik megismerni ezeket a lehetőségeket is és talán könnyebben megtalálod a számodra szimpatikus mozgásformát és inspiráló közösséget. Eheti blogbejegyzésünkben olyan inspiráló Nőket mutatunk be, akik online is elérhetővé tették az anyagaikat. Eddz online, otthonról is hatékonyan!

Beautyrobic

Békési Brigitta egyedülállóan ötvözte a nőiességet és a kemény edzést és létrehozta a Beautyrobicot, a világ első beauty-body-mind edzését, mely gyógytornász és pszichológus által hitelesített. Itt elérheted az álomalakot, darázsderekat, erősíthetsz és fogyhatsz is, mégis rendkívül élvezetes, nőies, szexi módon. Ráadásul belülről is változol majd és felszínre tör a vonzerőd.

Az edzésekre személyesen is elmehetsz, azonban ebben a cikkünkben az online Home Pro csomagra térünk ki részletesen. A Home Pro csomagban megvásárolhatjátok a kőkemény edzéseket, alakformáló videókat, arctornákat, Meditattractiveness hanganyagokat és gyakorlati útmutatót (speciális meditációs technikán alapuló gyakorlatok az önbizalom, a nőiesség és a belső harmónia fejlesztésére), rituálékat, beauty recepteket, smoothiekat és havi 1 csoportos Zoom konzultációt, ahol Brigi gyakorlati tippekkel lát el a céljaid eléréséhez, Nem győzzük sorolni mennyi mindent nyújt nektek a Beautyrobic, ami kiegészül még számos ajándékkal, ha éves előfizetést választotok.

Brigitta egyedülálló programot hozott létre, ha nőies edzésformát – és egyben életmódot kerestek, akkor ide kattintva nézzetek szét a honlapon és próbáljátok ki a Beautyrobic edzésformát.

Galambos Dóra személyi edző

Dóri 2010 óta foglalkozik személyi edzéssel, korábban számos versenyen vett részt, majd egy ideig különböző külföldi hotelekben és óceánjáró hajókon volt személyi edző. Egyik legkülönlegesebb szolgáltatása az online személyi edzés. Azonban, ha ez nem lenne önmagában is elég szuper, még személyre szabott étrendet is kérhettek Dóritól! Bejelentkezni a Facebook és Instagram oldalán lehet, ezeken a felületeken pedig rendszeresen közzéteszi vendégei eredményeit is, ami magáért beszél. Dóri segítségével egy vendége 1 hónap alatt 6 centit fogyott, de van, akinek 3 hónap alatt 10 kg-tól is sikerült megszabadulnia a mozgással és az egészséges táplálkozással. Eddz online is hatékonyan!

Ha szeretnétek többet megtudni, akkor ide kattintva nézzetek szét Dóri Instagramján, rendszeresen közzétesz ingyen is videókat, amiben pontosan bemutat 1-1 gyakorlatot. Ráadásul nagyon gyorsan válaszol az üzeneteire is, így biztos vagyok benne, hogy bejelentkezéskor is hamar felveszi veletek a kapcsolatot.

Gyerünk, anyukám! program

Nóri háromgyerekes anyukaként hozta létre a Gyerünk, anyukám! programot, mind saját maga, mind pedig mások motiválására. Akkor még talán nem is gondolta volna, hogy a programnak ilyen lenyűgöző sikere lesz, rengetegen csatlakoztak a virtuális edzőteremhez és a program sorra zsebelte be a különböző elismeréseket és díjakat!

A Gyerünk, anyukám! lehetőséget kínál kismamáknak (12. betöltött terhességi héttől), szülés utáni édesanyáknak (szülés utáni edzések, has- és gátizom regenerálása), de mindenki másnak is, hiszen elérhető a tartásjavítás, jóga, Pilates, Maminbaba, különböző táncos órák, súlyzós és gumiszalagos erősítő, illetve pörgős alakformáló edzések is.

A videótár hetente frissül, így biztosan nem fogsz unatkozni, ráadásul kockázatot sem kell vállalnod, ugyanis a regisztrációt követően ingyenes próbahéttel várnak, valamint minden szolgáltatás esetében 1 hetes pénzvisszafizetési garanciával élhetsz.

Ide kattintva a honlapon mindent megtudhatsz a Gyerünk, anyukám! programról, Instagram oldalukon pedig további érdekes tartalmakat találsz.

Török Evelin személyi edző, életmód- és táplálkozás tanácsadó

Evelin esetében kifejezetten nehéz életút vezetett odáig, ahol most tart, ám mindez megalapozta a hitét abban, hogy bármit el lehet érni és bárhonnan el lehet indulni, a kitartáson múlik minden. Magyar és külföldi versenyeken is eredményesen részt vett, majd megalkotta a saját módszerét és több, mint 20.000 óra edzői és versenytapasztalattal a háta mögött segíti a hozzá fordulókat. Székesfehérváron dolgozik személyi edzőként, de online csomagokat is találtok, amelyekhez videós segédanyagot küld, a jó hír pedig, a gyakorlatok kevés eszközzel is elvégezhetők.

Szeretnél személyi edzővel fejlődni, de egyszerűen nem tudsz eljutni a terembe? Válaszd Evelint, Székesfehérvár 25 kilométeres körzetében házhoz rendelheted az edzést, eszközökkel együtt!

Ide kattintva Evelin honlapján minden információt megtalálsz, amire szükséged lehet, az Instagram oldalán pedig követheted a sikersztorikat.

Eddz online, amíg nem találod meg a számodra tökéletes edzési lehetőséget, korábbi blogunkban olvashatsz néhány villámgyors edzés ötletet!

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment