3 budapesti edzőterem, amit mindenképp ki kell próbálnod!


Kezdődik az igazán hideg idő, így hivatalosan is eljött a beltéri edzések ideje. Korábbi edzőterem ajánlónkat nagyon szerettétek, így eheti blogbejegyzésünkben összegyűjtöttük a 3 budapesti edzőterem listáját, amelyeket mindenképp ki kell próbálnod!

Chili Fitness 2

Jó tapasztalatokat szereztünk a Chili Fitness 2-ben is, amelyet több helyen is megtalálhatsz Budapesten belül. A budai Chili Fitness edzőterem 2000 m²-en várja az edzeni vágyókat. a piacon található egyik legújabb HOIST gépekkel. A profi és felkészült személyi edzők segítségére bármikor számíthatsz. A pultnál érdemes kipróbálni a frissítő turmixokat is, edzés után remek feltöltődés. A 0-24 nyitvatartásnak köszönhetően pedig bármikor mozoghatsz!

River Fitness

Szuper hangulat, felkészült edzők és profin felszerelt terem várja az edzeni vágyókat a River Fitnessben. Az egyedülállóan hatalmas gépparkban biztosan megtalálod a gyakorlatokhoz szükséges eszközöket, hiszen 200 különböző Hammer Strenght, Star Trac, Hoist erőgéppel, eszközzel, 60 legmodernebb Technogym, Cybex, Life Fitness TV-s kardió géppel is fel lett szerelve, Itt biztosan minden izomcsoportot átmozgathatsz! Ha segítségre lenne szükséged, profi személyi edzők várják a megkeresést, a csoportos programok pedig rendkívül változatosak és érdekesek hála a felkészült oktatóknak. Ilyen motiváló környezetben egyből könnyebb sportolni, ráadásul nem utolsó sorban az árak is megfizethetők. Az edzés mellett a wellness részlegen finn szauna és masszázs szolgálja a teljes relaxációt. Az edzőterem Margitszigettől nem messze, a Duna parthoz közel helyezkedik el, könnyen megközelíthető, ami biztosan hozzájárul a népszerűségéhez.

edzőterem
A kép a Get fit River Fitness tulajdona!

Power Fitness

A Power Fitness edzőterem 2012-ben nyílt és azóta is a legfontosabb céljuk, hogy mindenki megtalálja a mozgásához szükséges eszközöket. A minőségi géppark segítségével minden izomcsoportot átmozgathatunk hatékonyan. Ráadásul az edzőterem ügyel a géppark folyamatos fejlesztésére, így mindig kiváló állapotú gépeken edzhetnek az ide látogatók. A Power Fitnessben biztosan elérheted álmaid alakját! A gépeken kívül kedvezményesen megvásárolhatod a kedvenc táplálékkiegészítőidet is. A VIII. kerületi edzőterem elfogad All You Can Move kártyát. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Semmelweis Egyetem munkatársai és diákjai bizonyos bérleteknél és jegyeknél 50% kedvezményben részesülhetnek. Az árak kiemelkedően barátságosak, főleg hosszabb időre szóló bérlet vásárlása esetén!

Ha az online edzés közelebb áll hozzád, avagy a munkád vagy a gyermeked miatt nehezen szabadulsz el edzőterembe, akkor eddz online hatékonyan, a korábbi blogbejegyzésünkben bemutatott 4 edzővel olvadni fognak rólad a kilók!

Érdekesnek találtad a cikket? Tarts velünk következő blogbejegyzésünkben is!

Gyártói weboldal

No Comments

Post A Comment